Marea Lansare a Single Malt Society din București va avea loc pe 11 iunie, la Palatul Parlamentului, în Salonul de Recepții, începând cu ora 19:30. După Cluj-Napoca, Iași și Timișoara a venit rândul Capitalei să facă cunoștință cu platforma și comunitatea noastră dedicată descoperirii și promovării valorilor autentice single malt: dorința de a excela și aprecierea pentru bunul gust.

La eveniment vor participa și fondatorul acestei comunități, Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Group și singurul reprezentant al Europei de Est învestit cu titlul de Keeper of the Quaich, precum și cei patru ambasadori în proiect: Olimpia MelinteAlina Ceușan, Adrian Despot și Petre Fumuru. Maestru de Ceremonii va fi nimeni altul decât Virgil Ianțu.

 Whisky-ul single malt va fi la el acasă în această seară, iar specialiștii prezenți la eveniment vă vor putea spune secretele fiecărui malt pe care îl veți degusta.

Toate se vor desfășura într-o atmosferă special creată pentru pasionații single malt de către Carmen Lidia Vidu, regizor de teatru multimedia, film și animație, și întreținută apoi de Maria Hojda și The TM Groove.

***

Cei care sunt interesați să participe la evenimentul de lansare de la Casa Poporului sunt rugați să trimită un email la adresa contact@singlemaltsociety.ro. Invitațiile vor fi trimise în limita locurilor disponibile.

***

Evenimentul pe Facebook

SHARE