Ai ocazia să descoperi lumea rafinată a single maltului. Pentru o experiență responsabilă, te rugăm să confirmi ca ai peste 18 ani.
Da, confirm Nu, nu am
Ai deja cont?

Glenfiddich Grande Couronne – Încoronează ocazia cu un Single Malt de excepție

Cel mai premiat Single Malt Scotch Whisky din lume a lansat în România, noul Glenfiddich Grande Couronne – o expresie rafinată și exclusivistă pentru încoronarea celor mai importante ocazii. În vârstă de 26 de ani, acest Single Malt își are finish-ul timp de cel puțin 2 ani în butoaie rare de coniac franțuzesc care adaugă straturi extra generoase de stejar dulce prăjit și catifelat, arome cremoase de cafea, zahăr brun și condimente specifice. Glenfiddich Grande Couronne îmbină cele mai fine arome din Scoția și Franța pentru a crea gustul care redefinește luxul și care intrigă nonconformiștii.

O lansare cu spirit local

România a fost una dintre țările care a adus o amprentă locală prin colaborarea cu un artist român, inspirat de detaliile iconice de pe noua sticlă și de unul dintre cele mai recunoscute simboluri românești, designerul Alexandru Ciucu a creat o pereche de butoni unici, care să poată fi purtați cu mândrie de cel care a licitat prima sticla din Romania.

CU INVITAȚI DE SEAMĂ

Evenimentul de lansare a single malt-ului Glenfiddich Grande Couronne a fost unul elegant și rafinat, cu invitați de seamă. Am celebrat cu această ocazie oamenii curajoși, originali și nonconformiști, oamenii care nu încetează să inoveze și să provoace convențiile, creându-și un brand din propriul nume.

MIRELA BUCOVICEAN

Maverick-ul local nonconformist, Mirela Bucovicean, a participat la evenimentul de lansare a Glenfiddich Grande Couronne.

ADRIAN DESPOT

Glenfiddich Grande Couronne celebrează oamenii curajoși care provoacă convențiile. Adrian Despot este cel mai bun exemplu.

Într-un loc de referință

Lansarea a avut loc într-un loc absolut special – Casa de Licitații de Arta – Artmark1

CUMPARA

Avem la dispoziție foarte puține sticle, așadar, ai ocazia să trăiești experiența exclusivă și să te bucuri de aromele cremoase de cafea, zahăr brun și condimente specifice daca faci comanda aici : Glenfiddich Grande Couronne 26 Ani 700 ml Iconic Drinks

Disclaimer :
[1] Filmarile, fotografiile si intreg evenimentul de lansare a acestui whisky exclusivist s-au desfasurat fara public, cu participarea unui numar restrans de persoane si cu respectarea normelor de prevenire a infectiei cu coronavirusul SARS-CoV2. Savureaza-l responsabil, in momente de liniste