Bine ai venit în Single Malt Society, clubul celor care apreciază o băutură rafinată!

Misiunea noastră este aceea de a-i aduce laolaltă atât pe pasionații de single malt, cât și pe cei care abia descoperă aroma deosebită a acestei băuturi. Împreună vom construi cea mai mare comunitate din România dedicată single malt-ului, comunitate în care membrii au acces la informații constant actualizate despre acest tip de whisky și experiențe premium.

Single Malt Society are la bază un know-how de peste 20 de ani în domeniu. Fondatorul său, Nawaf Salameh, este singurul reprezentant din estul Europei care a fost investit cu titulatura de Keeper of the Quaich în 2016, pentru contribuțiile aduse în promovarea whisky-ului pe plan local. Prin recunoașterea oferită, Single Malt Society împrumută din valorile acestei organizații scoțiene atât de distinse și la care foarte puțini oameni din întreaga lume au acces, punând accent pe calitate, pasiune și rafinament.

În Single Malt Society este binevenit oricine este interesat de calitatea stilului său de viață. Aici, membrii clubului sunt invitați să descopere universul single malt atât virtual, cât și în realitate.

Singlemaltsociety.ro este destinația online a celor care vor să afle ce înseamnă un single malt de calitate, dar și poarta de acces în comunitatea noastră. Pe platforma online vei afla cum se prepară un single malt, de unde provine și cum se consumă, precum și alte informații utile despre stilul de viață asociat. În offline, accesul la evenimente se va face exclusiv pe baza statutului de membru.

Nu în ultimul rând, Single Malt Society se adresează tuturor românilor cu vârsta de peste 18 ani.

Pornind de la poveștile de succes ale ambasadorilor, comunitatea este deschisă celor care cred în cultivarea bunului gust. Single Malt Society este locul potrivit pentru oamenii care, deși au personalități și ocupații diferite,  împărtășesc aprecierea pentru acest tip de whisky și au alte pasiuni comune.

Dacă vrei să faci parte din comunitatea noastră, accesează pagina de creare cont.