Ne-am bucura să primim vești de la tine.
Scrie-ne pe adresa comunitatea@singlemaltsociety.ro pentru detalii legate de Single Malt Society.

Închide

Pasionat de single malt?

Atunci trebuie să te alături comunității.

Creează-ți și tu cont.

Chestionar

Chestionar

În pregătirea lansării primului single malt românesc, vă invităm să răspundeți la următoarele [...]

19.04.2021 | Chestionar

Citește

Femei care au definit industria whisky-ului

Femei care au definit industria whisky-ului

Multă vreme, imaginea whisky-ului a fost asociată cu un bărbat la a doua tinerețe savurând un whisky [...]

14.04.2021 | Descoperă, Noutăți

Citește

Cum controlăm reacția de oxidare a whisky-ului

Cum controlăm reacția de oxidare a whisky-ului

În definiție, oxidarea este o reacție în care sunt pierduți electronii unei molecule, atom sau ion. [...]

30.03.2021 | Cum se face, Descoperă, Lifestyle, Noutăți

Citește

Logica și parcursul unei degustări

Logica și parcursul unei degustări

Tehnică, ritual sau plăcere? Toate. Primul contact cu un single malt ar trebuie să fie fără niciun [...]

24.03.2021 | Cum se face, Descoperă, Lifestyle, Noutăți, Primii pași

Citește

Sfaturi pentru un consum responsabil și elegant

Sfaturi pentru un consum responsabil și elegant

Când este vorba de consum de alcool există și recomandarea unui consum responsabil. Dar ce înseamnă de [...]

17.03.2021 | Cum se face, Descoperă, Lifestyle, Noutăți

Citește

De ce se maltează cerealele?

De ce se maltează cerealele?

Dacă ești pasionat de single malt sau bere, sigur ai auzit de termenul de “malt” și implicit de cereale [...]

10.03.2021 | Descoperă, Lifestyle

Citește

Aerisirea în magaziile de maturare

Aerisirea în magaziile de maturare

Indiferent că sunt magazii de maturare tradiționale (dunnage) sau moderne (racked), o minimă aerisire este [...]

03.03.2021 | Descoperă

Citește

Face tripla distilare whisky-ul mai blând?

Face tripla distilare whisky-ul mai blând?

În literatura de specialitate și în limbajul de whisky se foloșeste foarte mult termenul de “smooth”. [...]

24.02.2021 | Cum se face, Descoperă, Noutăți

Citește

De ce sunt butoaiele de whisky arse și carbonizate?

De ce sunt butoaiele de whisky arse și carbonizate?

Aici trebuie să traducem în limba română termenii de “toasted” și “charred” și îi vom echivala [...]

17.02.2021 | Cum se face, Descoperă, Noutăți

Citește

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți?

Ne găsești și aici

Ne găsești și aici