/home/singlemaltsociet/public_html/wp-content/themes/singlemalt
Ne-am bucura să primim vești de la tine.
Scrie-ne pe adresa contact@singlemaltsociety.ro pentru detalii legate de Single Malt Society.

Închide

Pasionat de single malt?

Atunci trebuie să te alături comunității.

Creează-ți și tu cont.

Distilarea în producerea single malt-ului

Distilarea în producerea single malt-ului

Distilarea este procesul prin care obținem alcool etilic și alți componenți volatili aromatici din materii [...]

04.05.2018 | Cum se face

Citește

Fermentarea și drojdia

Fermentarea și drojdia

Fermentarea este prima fază în procesul de producție în urma căreia rezultă prima dată alcool. De [...]

13.04.2018 | Noutăți

Citește

Single Malt Society a ajuns și în Timișoara

Single Malt Society a ajuns și în Timișoara

Opt tipuri de single malt i-au întâmpinat pe cei peste 120 de invitați care au participat la evenimentul de [...]

22.03.2018 | Lifestyle

Citește

Fermentarea

Fermentarea

Drojdia este al treilea ingredient din care se obține un single malt și este responsabilă de etapa de [...]

06.03.2018 | Cum se face

Citește

Single Malt Society s-a lansat și la Iași!

Single Malt Society s-a lansat și la Iași!

Alexandrion Group, liderul pieței de băuturi spirtoase în România, a prezentat clubul „Single Malt [...]

20.02.2018 | Lifestyle

Citește

2017, an record pentru exporturile de whisky scoțian

2017, an record pentru exporturile de whisky scoțian

SWA (Scotch Whisky Association) a confirmat creșterea în valoare și volume a exportului de whisky scoțian [...]

20.02.2018 | Noutăți

Citește

Contribuția mashing-ului la caracterul unui single malt

Contribuția mashing-ului la caracterul unui single malt

Deși unii observatori din industrie afirmă că mashing-ul are o importanță nesemnificativă la [...]

13.02.2018 | Cum se face

Citește

Apă, apă peste tot

Apă, apă peste tot

Distileriile sunt întotdeauna amplasate în preajma unei surse de apă cum ar fi izvoare sau râuri. Acesta [...]

25.01.2018 | Cum se face

Citește

Ce se întâmplă în primii trei ani de maturare

Ce se întâmplă în primii trei ani de maturare

Timpul minim de maturare pentru ca un distilat din cereale să poată purta numele de whisky este de trei ani. [...]

15.01.2018 | Cum se face

Citește

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți?

Ne găsești și aici

© Single Malt Society. All rights reserved
Termeni și condiții & Politica de cookies

Ne găsești și aici