David Stewart, Malt Master la The Balvenie și-a ales ca ucenic pe Kelsye McKechnie să îi ducă mai departe arta care l-a consacrat. Încă o femei se alatură multor altora din această industrie pentru a ne bucura simțurile, nouă iubitorilor de whisky.

Pentru început, Kelsey, s-a ocupat cu studierea și analizarea aprofundată a new make spiritului la Balvenie. Iar în 2018, la vârsta de 26 de ani, McKechnie a fost luată oficial sub aripa celui mai longeviv Master Distiller din Scoția, cu o activitate de 60 de ani în industrie, David Stewart. Sub bagheta lui David și sub îndrumarea lui Brian Kinsman de la Glenfiddich, pe Kelsey o așteaptă o carieră prodigiousă. Deocamdată își desfășoară ucenicia ce poate dura până la 10-12 ani, având în vedere că David și-a făcut ucenicia timp de 11 ani.

Colecția Series de la Balvenie a început cu The Sweet Toast of American Oak, concepută chiar de ea și atent ghidată de David.

Pentru Kelsey învățarea despre industria de whisky este ca însușirea unei limbi străine, cu multă practică ce poate ajunge la o exprimare fluentă.

Mult succes Kelsey, asteptăm cu nerăbdare rodul muncii tale.

Sláinte!

 

sursa photo: scotchwhisky.com

SHARE