Un nou eveniment Single Malt Society a reunit iubitorii de single malt.

Marți, 22 octombrie, ne-am întâlnit într-o seară dedicată băuturilor rafinate și poveștilor lungi într-un loc drag nouă: QP PUB, Ambasadă Single Malt Society.

Aproximativ 30 de prieteni ai comunității Single Malt Society au participat la evenimentul Degustare de whisky, în cadrul căruia au descoperit 3 etichete: Laphroaig Select, Glenfiddich IPA, Benriach 9 YO Chapter 7 (exclusiv pentru Romania, doar 76 de sticle disponibile)

Așa cum se întâmplă în cadrul fiecărui eveniment, Dragoș Mateescu, gazda Single Malt Society, a fost alături de participanți și i-a ajutat pe aceștia să descopere cele 3 sortimente.

Seara a fost dedicată gusturilor și aromelor cu tentă de bere și drojdii selecționate, hameiuri, cu treceri de la note clare de vanilie din butoaie de ex-bourbon, până la note dulci afumate și ușor iodine.

Pentru o experiență completă, un norocos a primit un kit Single Malt Society, constând într-un pahar Single Malt Society, agenda Single Malt Society, pix Single Malt Society și miniatură Balvenie 12.

Mulțumim tuturor participanților și prietenilor de la QP Pub pentru găzduire. Repetăm experiența!

Sláinte!

Foto credit: Mihai Barbu

SHARE