Joi, 9 mai, îndrăgostiții de single malt și trabucuri El Unico și-au dat întâlnire la Athenee Palace Hilton Bucharest. Peste 20 de persoane au fost prezente în cadrul evenimentului, acordând notă maximă acestui pairining reușit.

În cadrul tasting mat-ul prezent joi, au fost prezentate și degustate două tipuri de single malt: Balvenie 14 caribbean cask și Glenfiddich Project xx în pairing cu Cohiba siglo VI Vintage si Romeo y Julieta De luxe Limited Edition.

Foto credit: El Unico

 

Balvenie 14 caribbean cask

Un whisky cu caracter delicat combinat cu note de pralină, fructe şi alte arome inedite, tipice romului. Nu doar mirosul şi gustul sortimentului sunt puternic influenţate de acest experiment inedit, ci şi finish-ul lung, delicat si aromat.

 

Glenfiddich Project xx

Sortimentul păstrează caracterul specific single malt-urilor Glenfiddich, însă prezintă personalităţi multiple seducătoare şi sofisticate. Regăsim un gust foarte bine echilibrat, unde se remarcă note de vată pe băţ, migdale prăjite şi tonuri delicioase de scorţişoară, de culoare auriu intes, Glenfiddich Project xx cucerește încă de la prima degustare.

Pentru o experință cu adevărat unică, acordurile de violoncel i-au răsfățat pe invitații prezenți în cadrul evenimentului.

Foto credit: El Unico

SHARE