Joi, 21 noiembrie, prietenii Single Malt Society din Craiova au revenit la Epoca Steak House and Wine Bar pentru o nouă degustare și povești lungi despre single malt.

În cadrul Degustare de Whisky, am testat 3 etichete speciale: Glenfiddich Fire and Cane, Balvenie 14 și Laphroaig Select, alături de 30 de participanți, prieteni vechi și noi ai Comunității Single Malt Society.

Glenfiddich Fire & Cane, al patrulea și cel mai nou din seria Experimental Series, este o fuziune îndrăzneață de note afumate și dulci realizată dintr-un mix de single malt cu aromă de turbă și single malt maturat în butoaie de bourbon, amestec învechit suplimentar în butoaie de rom sud american.

Balvenie 14 – aromele bogate de fructe și vanilie, notele lemnoase, notele de scorțisoară sau finish-ul aromat şi intens, explică afinitatea iubitorilor de single malt pentru acest sortiment deosebit.

Laphroaig Select – sorimentul ce cucerește încă de la prima degustare datorită notelor de turbă, urmate de arome de fructe roşii, accente florale, marţipan şi lime.

Ca de fiecare dată, gazda evenimentului a fost Dragoș Mateescu- Single Malt Society.

Craiova, mereu o plăcere să te vizităm 😊

Mulțumim, participanților!

Mulțumim, Epoca Steak House and Wine Bar!

Sláinte!

Photo Credits: Epoca Steak House and Wine Bar

SHARE