Seria evenimentelor marca Single Malt Society a ajuns și la Craiova, la restaurant Epoca Steak House and Wine Bar, într-o seară dedicată aromelor și gusturilor rafinate.

Peste 25 de persoane au participat joi, 27 iunie, la degustare și au testat 3 etichete deosebite: Glenfiddich Project XX, Balvenie 12 Year Old și Laphroaig 10 Year Old. Ca de fiecare dată, expertul single malt, Dragoș Mateescu, a fost alături de participanți în călătoria aromelor.

 

Glenfiddich Project XX

Parte a colecţiei Experimental Series, cu note intense de fructe zemoase, pere aurii, fructe uscate, flori de măr, vanilie şi lemn dulce, Glenfiddich Project XX a cucerit și publicul din Craiova. Participanții i-au aflat povestea și s-au declarant încântați de sortimentul creat în secret.

Balvenie 12 Year Old

Buchetul fin şi delicat, care combină arome de nuci, scorţişoară, mere roşii, turtă dulce şi note lemnoase, pun eticheta Balvenie 12 YO în topul iubitorilor de single malt.

Laphroaig 10 Year Old

Un single malt specific zonei Islay, sortimentul este cel mai bine vândut single malt afumat. Uşor de recunoscut după miros şi imposibil de uitat odată ce a fost degustat, Laphroaig 10 Year Old i-a cucerit și pe prietenii Single Malt Society din Craiova.

Craiova, îți mulțumim pentru găzduire!

Promitem să revenim cât de curând cu noi evenimente!

 

Foto: Epoca Steak House and Wine Bar

Galerie Foto
SHARE