Alexandrion Group, liderul pieței de băuturi spirtoase în România, a prezentat clubul „Single Malt Society” și platforma digitală www.singlemaltsociety.ro și în inima Moldovei, la Iași.

Single Malt Society este dedicată atât pasionaților de single malt, cât și celor care abia acum descoperă categoria de elită a whisky-ului.

Platforma a fost prezentată în fața a peste 120 de invitați luni, 5 februarie. Gazdele evenimentului au fost: fondatorului acestei comunități, Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Group și singurul reprezentant al Europei de Est învestit cu titlul de Keeper of the Quaich, precum trei ambasadori dintre cei patru implicați în proiect: Olimpia Melinte (Ambasador Single Malt Society pentru Moldova), Adrian Despot (Ambasador Single Malt Society pentru Banat) și Petre Fumuru (Ambasador Național Single Malt Society).

Lumea exclusivistă a acestei băuturi devine acum accesibilă sub îndrumarea CEO-ului Alexandrion Group, care în 2016 a primit distincția de Keeper of the Quaich în Scoția, pentru merite deosebite în creșterea categoriei de single malt în România.

 

„Relația mea personală și a companiei Alexandrion cu orașele Moldovei este una foarte strânsă, de Iași ne leagă multe amintiri, iar întreaga regiune reprezintă un focus de dezvoltare pentru noi. Am ales să lansăm Single Malt Society în Iași pentru că avem încredere în gustul ieșenilor și potențialul de creștere a comunității Single Malt Society aici. Single malt-ul poate fi considerat elita categoriei de whisky, iar prin platforma singlemaltsociety.ro și evenimentele dedicate comunității iubitorilor de single malt dorim să promovăm un consum de calitate și un stil de viață premium. Ne adresăm unui public educat, din ce în ce mai atent la ceea ce cumpără și care are nevoie de acces la informație, la produse și experiențe de top. Alături de ambasadorii Single Malt Society, și în cadrul degustărilor ce vor avea loc în acest an, toți cei care se vor înscrie pe singlemaltsociety.ro se vor bucura de tot ce înseamnă elita single maltului.”

 – Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Group și Keeper of the Quaich

 

Alături de el, în călătoria de descoperire a valorilor autentice single malt sunt și ambasadorii proiectului, care au în comun dorința de a excela în domeniul în care activează, dar și aprecierea pentru bunul gust. Fiecare dintre ei are rolul de a reflecta single malt-ul în propriul stil de viață, de a participa la întâlnirile cu membrii Single Malt Society și de a familiariza publicul cu ce înseamnă alegerea, consumul și contextul perfect pentru a te bucura de acest tip de whisky. Activitatea ambasadorilor „Single Malt Society” va putea fi urmărită în social media, prin intermediul hashtag-ului #singlemaltsociety atât în paginile lor, cât și în cele dedicate comunității, precum și pe platforma www.singlemaltsociety.ro.

După lansările din Cluj și Iași, următoarele evenimente vor avea loc în București și Timișoara, proiectul punând accent pe patru regiuni importante ale țării: Transilvania, Moldova, Muntenia și Banat.

Evenimentul pe Facebook

SHARE