S-a lansat clubul ”Single Malt Society” și a platforma online www.singlemaltsociety.ro, care se adresează atât pasionaților de single malt, cât și celor care abia acum descoperă categoria de elită a whisky-ului.

Evenimentul a avut loc luni seară, pe 20 noiembrie, în Cluj-Napoca, în prezența fondatorului acestei comunități, Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Group și singurul reprezentant al Europei de Est învestit cu titlul de Keeper of the Quaich, precum și a celor patru ambasadori implicați în proiect: Alina CeușanOlimpia MelinteAdrian Despot și Petre Fumuru.

Fiecare dintre cei patru are rolul de a reflecta single malt-ul în propriul stil de viață, de a participa la întâlnirile cu membrii Single Malt Society și de a familiariza publicul cu ce înseamnă alegerea, consumul și contextul perfect pentru a te bucura de acest tip de whisky. Activitatea ambasadorilor ”Single Malt Society” va putea fi urmărită în social media, prin intermediul hashtag-ului #singlemaltsociety atât în paginile lor, cât și în cele dedicate comunității, precum și pe platforma www.singlemaltsociety.ro.

Activitatea clubului nu se va rezuma doar la activitatea online. Noi credem că apropierea de public este esențială pentru stabilirea unei legături de durată. Astfel, după înscrierea în comunitate, membrii ”Single Malt Society” vor avea acces la un calendar de întâlniri, atât cu specialiști single malt, cât și cu ambasadorii SMS.  Plecând de la valorile și interesele membrilor săi, ”Single Malt Society” reunește oameni cu personalități și ocupații diferite, dar care împărtășesc aprecierea pentru această categorie de whisky. După lansarea din Cluj, următoarele evenimente vor avea loc în Timișoara, Iași și București, proiectul punând accent pe patru regiuni importante ale țării: Transilvania, Banat, Moldova și Muntenia.

Te invităm pe pagina de Facebook și pe Instagram!

Galerie Foto
SHARE